Common Heroes

Personal Training Langedijk

Breng je lichaam weer in balans met behulp van personal training

Wat zeggen anderen over Personal Training bij Common Heroes?

5/5

”Geweldige begeleiding!! De trainers weten waar ze het over hebben. Ze motiveren mij elke keer weer om mijn doelen te behalen. De afwisseling in de schema’s zijn top en daarnaast zijn de trainingen altijd super gezellig!”

Nancy Schoordijk Review
5/5

Ik had vroeger erg last van rugklachten en veel behandelingen geprobeerd (onder andere fysio, dry needling, etc.), maar niks werkte voor de langer termijn. Toen ik bij Common Heroes terecht kwam bleek het dat ik bepaalde spieren niet activeerde, waardoor ik dus compenseerde met andere spieren. Ik ben nu al meer dan een jaar aan het trainen bij Common Heroes. Naast dat het veel beter gaat met mijn rug, heb ik het ook nog is enorm naar m’n zin.

Maud van Velzen Review
5/5

”Wil je fitter, slanker of sterker worden, dan moet je hier zijn. Erg goede (persoonlijke) begeleiding en kennis van zaken!”

Arjan Weijer
5/5

Bij Common Heroes kun je niet alleen terecht voor een training die je fysiek sterk maakt. Er is ook altijd tijd voor een praatje en gezelligheid na de training. Ik zou het iedereen aanbevelen: jong en oud, beginnend of getrainde sporter, er valt altijd wel wat te leren.

Onze trainingen zorgen ervoor dat jij het maximale uit je leven gaat halen.

Personal Training zorgt voor maximaal resultaat.

De naam personal training verklapt het eigenlijk al: persoonlijke training. Oftewel: jij en één van onze gecertificeerde personal trainers. Het is onwijs belangrijk dat er een personal trainer is die bij jou past. Wij beschikken over verschillende personal trainers met ieder zijn eigen kwaliteit. Personal Training zorgt ervoor dat jij maximaal resultaat gaat boeken, ongeacht je doel.

De voordelen van Personal Training bij Common Heroes

Start vandaag nog en verzeker jezelf van een plek in onze loft.

Hoe ziet Personal Training eruit bij Common Heroes?

De eerste stap is een intakegesprek met een bakkie koffie. Na de behoeftebepaling plannen we een proeftraining in bij een personal trainer die bij jou past. Ben je tevreden en past de manier van trainen bij jou? Dan zijn wij er klaar voor om jou te helpen met je doel.

Sporten onder begeleiding

Bij Common Heroes sport je altijd onder begeleiding van een personal trainer. De volgende doelstellingen kunnen wij met jou realiseren.

  • Uithoudingsvermogen verbeteren
  • Beweginguitslag/leningheid vergroten
  • Coördinatieverbetering
  • Figuurverbetering in de zin van: afslanken, gewichtstoename, spieropbouw
  • Een gezonde levensstijl nastreven/levenskwaliteit verbeteren
  • Competitief doel (onder andere topsport)

Onze loft is geschikt voor elke doelstelling. Zo faciliteren wij naast personal training ook semi private trainingen, voedingsbegeleiding en mylogenics. En dat alles in een huiselijke sfeer, waar jij je thuis voelt en jezelf kan zijn.

Ontdek onze verschillende trainingsfases

Trainingsfase 1

Tijdens de eerste fase van je periodisering zullen er (minimaal 1x per week) individuele Personal Trainingen plaatsvinden. De inhoud van de training is per persoon verschillend, maar altijd werken we aan je:

Het is in de eerste fase belangrijk dat je constant bijgestuurd wordt. Met Personal Training kom je zo snel in balans. Verder in het traject wordt de sportbelasting verantwoord opgevoerd en zul je ook weer merken dat één op één Personal Trainingen cruciaal zijn voor het snel behalen van de gewenste doelstellingen. Onze fitnses trainers zorgen er namelijk altijd voor dat jouw lichaam wordt uitgedaagd en je zo “overload” creëert. Je lichaam gaat zich hierop aanpassen en gaat zo uiteindelijk vooruit.

Voedingsbegeleiding

Vanaf de start gaan we ook aan de slag met je voeding. Fitness training en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom hebben wij ook ons eigen voedingsprogramma geschreven waar wij je bij gaan helpen. Samen staan we sterk!

Trainingsfase 2

Nu zal de focus voornamelijk liggen op vasthouden. Hoewel de eerste fase de langste is, kunnen we eigenlijk wel zeggen dat de tweede traingingsfase misschien nog wel belangrijker is. Want een verandering is snel gemaakt, maar het vasthouden blijkt in de praktijk vaak lastig.

Fase twee is volledig gericht op hoe je je nieuwe resultaten vast kan houden, hoe je voor jezelf steeds weer nieuwe doelen stelt om gemotiveerd te blijven en hoe je je leven gaat inrichten op gebied van sport en voeding.

In de praktijk merken we dat mensen het trainen met een trainer zo ontzettend leuk vinden, dat ze graag een lange periode in fase 2 blijven. Samen kun je immers meer dan alleen en we hebben altijd nieuwe doelen om aan te werken. Dat maakt Persontal Trainingen ook juist zo leuk!

Trainingsfase 3

De laatste fase is de afbouwfase. Je bouwt niet af met je trainingspatroon, maar het kan wel voorkomen dat je afbouwt met het contact met je personal trainer. Van 2 keer, naar 1 keer in de week gaat of dat je aan de slag gaat in een van onze Small Group Trainingen. Dit zijn 1 op 1, 1 op 2 of 1 op 4 groepjes en hebben weer andere voordelen.

In alle fases blijf je contact houden met onze sportdiëtist.

Personal Training in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard en Bergen

Wij bevinden ons op een prachtige locatie in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard en Bergen. Wil je een keer kijken bij onze Personal Training Loft? Wij bevinden ons op Bijlestaal 66 in Broek op Langedijk.

5/5

”Professionele begeleiding in een kleinschalige, prettige omgeving. Ook in geval van revalidatie ben je hier aan het goede adres.”

Carla van der Pluijm

Heb je een vraag? Hier vind je misschien antwoord op jouw vraag.

Velen vragen zich af: ”Waarom zou ik aan Personal Training doen en niet gewoon naar de sportschool gaan?”. Het antwoord hierop is heel verschillend. Zo kan je bijvoorbeeld een competitief of recreatief doel hebben. Wil je fitter worden voor een bepaalde sport die je beoefend? Dan kunnen onze Personal Trainers jou ondersteunen door sport specifieke training. Wil je graag gespierder worden, afvallen of beter functioneren in het dagelijks leven? Maar kan je jezelf niet motiveren om naar de sportschool te gaan? Dan staan onze Personal Trainers voor jou klaar om je te motiveren en te begeleiden. Verder kiezen velen ervoor om onder begeleiding te sporten, zodat ze een stok achter de deur hebben, beter willen functioneren in het dagelijks leven of het ‘gewoon’ gezellig vinden om onder begeleiding te trainen van een Personal Trainer. Wat je doel ook is, bij Common Heroes ben je op de juiste plek.

Onze Personal Trainers doen er alles aan om jouw doel te bereiken. Voor de een kan dit spiermassa opbouwen zijn en voor de ander is dit misschien afvallen. Door eerst een intakegesprek in te plannen brengen wij precies in kaart wat jouw doel is. Een Personal Trainer is er vooral om jouw te motiveren en te corrigeren waar nodig is. Maar ook wanneer het iets minder gaat, is jouw trainer er om je te motiveren, wanneer je bijvoorbeeld eigen geen zin hebt om te trainen. Verder begeleidt de trainer jouw tijdens het gehele proces. Wanneer je gemeten wilt worden (denk aan wegen en omtrekmetingen) zorgt de trainer ervoor dat dit op de juiste manier wordt gedaan.

Wij hanteren verschillende prijzen voor Personal Training. Op deze manier proberen wij voor iedereen iets aan te bieden wat bij hem/haar past. Ook bieden wij verschillende pakketten aan als het gaat om bijvoorbeeld duo trainingen. Wanneer je Personal Training bij Common Heroes volgt krijg je in ieder geval optimale persoonlijke begeleiding, voedingsbegeleiding en je mag onbeperkt sporten bij De Geus, waarbij je onder andere gebruik kunt maken van de sauna.

Welkom bij onze Personal Training Loft in Broek op Langedijk

Common Heroes is gevestigd in Broek op Langedijk, Bijlestaal 66. Ben jij net zo gek op koffie als wij? Voor of na de training kan je gratis gebruik maken van de lekkerste koffie van Langedijk. Liever eerst gewoon een bakkie doen? Neem dan contact met ons op.

Contactinformatie

WhatsApp ons

Het common heroes effect

Wij maken gezond leven gewoon normaal en laten je thuisvoelen. 

Heldhaftig

Consistent zijn in een gezonde leefstijl is pas echt heldhaftig.

We hebben alles in huis

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Ja, ook lekkere koffie.

Transparant

Wij zijn eerlijk, transparant en creëren een huiselijke sfeer.

Sporten en gezond eten

Wij maken sporten en gezond eten onmisbaar in je leven.

In drie simpele stappen naar een gezonder en leuker leven.

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis intake & proeftraining (t.w.v. €97,50)