Ervaar Personal Training bij Common Heroes

Op zoek naar een Personal Trainer om jouw doelen te behalen? Maar dan gratis een startafspraak bij Common Heroes!

Intake + Personal Training: €97,50 Gratis

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.

Team van specialisten

Geen groot team met individualisten, maar een klein en hecht team, allemaal sterk in hun eigen specialisme. Samen hebben wij ruim 30 jaar ervaring en geven we meer dan 700 trainingen per maand.

Persoonlijke aandacht

Geen mens is het zelfde. En dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom werken wij altijd 1 op 1, voor een perfecte uitvoering van het traject. Aangevuld met trainingen in zeer kleine groepen.

Inspirerende omgeving

Stap uit de waan van de dag en in onze relaxte en unieke loft in Langedijk. Eindig je training voldaan met een welverdiende espresso of een goede kop thee en een goed gesprek met gelijk gestemden.

Eerst Personal Training ervaren? Dat kan!

Wil jij gezonder en fitter worden? Ga dan meteen met onze trainers aan de slag. Laat je persoonlijke gegevens achter en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een persoonlijke intake. Een gratis proeftraining verplicht je tot niets.

”Een goede gevarieerde aantal personal trainers, elk met zijn eigen specialiteit. Tijdens de corona tijd veel contact gehad en een eigen progamma gekregen om mee te trainen en virtuele trainingen voor iedereen. Mooie ruimte om te trainen lekkere koffie en altijd iemand met een luisterend oor.”

Jannette Schrijnemaekers

In drie simpele stappen naar een gezonder en leuker leven.

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.