Het verhaal van Common Heroes

Bij Common Heroes weten we hoe fijn en dierbaar het is om je goed te voelen en zo fit te zijn als je lichaam toelaat. En dat gunnen we iedereen. We willen mensen begeleiden om “full potential” te leven. Omdat je maar één leven hebt.

Hoe wij dit doen.

Door NAAST mensen te gaan staan, ze te motiveren en zelf het goede voorbeeld te zijn. Door altijd voor ze klaar te staan, ervoor te zorgen dat ze altijd op ons kunnen rekenen. Door een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt en graag komt.

Wat wij doen.

Een plek waar je altijd naartoe kunt om fit te zijn of worden. Met programma’s waarin persoonlijke aandacht en praktische, lichte, ‘alledaagse’ toepassingen centraal staan en de focus ligt op een duurzaam fit leven.

De naam Common Heroes.

Tussen alle schreeuwerige sportscholen met grootste beloften, is het familiebedrijf van De Geus in Broek op Langedijk een aangename afwisseling. Opvallend normaal, de plek die iedereen kent en waar het fijn is om te zijn. Sam en Cees runnen er alles wat te maken heeft met fit zijn, onder andere personal trainingen. Deze jongste generatie De Geus ondernemers heeft een verfrissende kijk op het leven en hun business. Uiterst gedreven om overal het beste uit te halen, voor iedereen. 

En tegelijkertijd vreselijk down to earth, met een grote dosis zelfspot en eerlijk over de zo herkenbare struggles in het dagelijks leven. Sam en Cees zijn helden die wél gezien willen worden, maar niet op een voetstuk willen staan. Ga je met ze in zee? Dan zullen zij er alles aan doen om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Het gaat om jou. Jij bent de held van jouw eigen verhaal. Sam en Cees zijn er gewoon. Altijd. De Common Heroes.

Ons verhaal.

Je hebt een goed leven. Een uitdagende baan, een fantastisch gezin en een uitgebreid sociaal leven. Jouw grootste wens is het goed blijven hebben met de mensen die belangrijk voor je zijn. En eerlijk is eerlijk, je weet dat je daarvoor aan de bak moet. In beweging komen, de ultieme balans vinden tussen nu genieten en voor altijd fit zijn. Bij Common Heroes weten we hoe fijn en dierbaar het is om je goed te voelen en zo fit te zijn als je lichaam toelaat. Dat gunnen we iedereen. We begeleiden mensen naar een manier van leven waarin zij het maximale uit zichzelf halen, die ruimte biedt voor plezier en genieten, en die past bij wie zij zijn en wat zij belangrijk vinden. Met persoonlijke aandacht, praktische tips, een gezonde dosis humor en een deur die altijd open staat.

Wij gaan niet voor schreeuwerige grootse beloften, maar voor duurzame resultaten. Stap voor stap, op een manier die bij jou past. Dat is voor iedereen anders, en wij weten dat. We staan altijd voor je klaar, met advies over voeding en training, een uitgebreid aanbod aan activiteiten, een plek waar je altijd terecht kunt én een familie van clubleden. De Common Heroes, dat zijn wij allemaal: trainers, medewerkers en klanten. Als wij het kunnen, kun jij het ook. Dus join the club van Common Heroes. Superheldenpak niet verplicht.

Dit kan je van ons verwachten.

PERSOONLIJK, EMPATISCH EN BENADERBAAR

Als wij het kunnen, kan jij het ook.

AMBITIEUS, GEDISCIPLINEERD EN REALISTISCH

De waarheid is niet sexy. Mensen hopen op een wonder, maar wij verkopen geen wonderen. Het eerlijke verhaal is: het werkt als je doet wat je moet doen. Op een manier die bij jou past.

LICHT, HUMORISTISCH EN VOL ZELFSPOT

80% supergezond en sportief, 20% lui en hongerig

Graag stellen wij ons team voor aan jou.

Common Heroes is er altijd wanneer je ons nodig hebt.

Cees de Geus
Personal Trainer
Meer info over Cees
Sam de Geus
Diëtist
Meer info over Sam
Thijs de Heer
Personal Trainer
Meer info over Thijs
Joey Wiese
Personal Trainer & Kickbokstrainer
Meer info over Joey
Rachid Benhabbou
Personal Trainer & Kickbokstrainer
Meer info over Rachid
Wessel Kooij
Personal Trainer
Meer info over Wessel
Mark Gerritsen
Personal Trainer
Meer info over Mark
Joost Kruijer
Personal Trainer
Meer info over Joost
Maxx Bruin
Marketing en Sales
Meer info over Maxx
Josien van Putten
Personal Trainer
Meer info over Josien

Onze trainers zorgen ervoor dat jij het maximale uit je training/voeding gaat halen.

Alle trainers zijn schatten, meelevend, motiverend, sturend, adviserend (met oefeningen maar ook voeding! ) – ze ‘kennen’ je ook allemaal zonder dat je je daarbij onprettig voelt.

Blij ei ben ik!

Angela Tropper Facebook review

De enige “sportmannen” die ik mijn rug durf toe te vertrouwen!

Thijs en Cees zijn toppers in hun vak!

Maar het zijn allemaal schatten! Een dikke kus

Pascal Facebook Review

Goede training gehad van Thijs vorige week en vandaag van Rachid. Wat een inspirerend team zijn jullie! Met zo’n effectief programma en goede tips is fit worden hartstikke leuk. Er wordt echt de tijd genomen en alles draait om jouw doelen en resultaat als je hier komt. Geweldig.

Het common heroes effect

Wij maken gezond leven gewoon normaal en laten je thuisvoelen. 

Heldhaftig

Consistent zijn in een gezonde leefstijl is pas echt heldhaftig.

We hebben alles in huis

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Ja, ook lekkere koffie.

Transparant

Wij zijn eerlijk, transparant en creëren een huiselijke sfeer.

Sporten en gezond eten

Wij maken sporten en gezond eten onmisbaar in je leven.

In drie simpele stappen naar een gezonder en leuker leven.

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.