Common Heroes

Welkom in onze Personal Training Loft

Van diëtist en personal trainer tot ondernemer

Wij begonnen ruim tien jaar geleden in de sportbranche met maar één idealistisch doel, mensen fitter en gezonder maken. Mensen de controle weer teruggeven over hun eigen leven.
En dat is niet makkelijk. Jaren zijn we aan het schaven geweest op onze diensten, want je gezondheid gaat niet alleen over eten en trainen, het is zó veel meer dan dat.

Naarmate wij als ondernemers groeiden, liepen wij zelf ook steeds meer tegen problemen aan die ondernemers hebben. We zijn onszelf de afgelopen jaren steeds meer gaan ontwikkelen op gebied van de klachten waar veel MKB’ers en ZZP’ers tegenaan lopen. Namelijk te veel stress, te weinig slaap, nek/rug/schouder klachten en in de meeste gevallen een paar kilo overgewicht.

Ondernemers hebben moeite om hun werk los te laten en een moment voor zichzelf te nemen, zonder schuldhevoel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een inspirerende omgeving is als je even wilt ontspannen of uit de waan van de dag wilt komen. 
Daarom hebben wij in november van 2019 de deuren geopend van de eerste personal training Loft van Nederland.

De Loft

Waarom Loft, horen we vaak. Één, omdat we weg wilden van de naam “studio” die al zo veel gebruikt wordt. Wij willen het altijd graag net een beetje anders, we zíjn ook anders.
En twee, de kenmerk van een loft is dat het een grote ruimte is die gebruikt wordt als woning en waar alles zich binnen die ruimte bevind. Daarnaast is het groter dan een studio.
Wie bij ons is geweest, weet dat wij er alles aan hebben gedaan om de fitness apparatuur als belangrijkste bijzaak neer te zetten in plaats van als middelpunt, zoals je vaak in PT studio’s zit.

De eye catcher bij ons is de gezellig en luxe ingerichte lounge met enorme bloesemboom, grote keuken en een comfortabele bank waar je je meteen op je gemak voelt. Er staat een Jura apparaat met goede koffiebonen en voldoende koffie keuzes zodat er altijd voor ieder wat wils is. Van espresso tot macchiato, we hebben het allemaal.

Er wordt wel eens gezegd dat bijzaken alleen maar afleiden van de hoofdzaken, dat kan niet de bedoeling zijn toch? Of toch wel.
Wij zie bij De Geus dagelijks leden die al ruim 25 jaar lid zijn. Als je dan doorvraagt waar dat door komt, krijg je eigenlijk altijd het zelfde antwoord: door de gezelligheid!
En die ons kent ons mentaliteit brengen we ook in onze Loft. Geen dames die uren een gezellig theekransje houden met elkaar, maar wel zakenmannen die na een vroege workout nog een espresso drinken, of iemand die nog even een laptop openklapt omdat zij toch in de buurt was. En dat is allemaal goed. Sporten is zo veel meer dan een fysiek gebeuren, het sociale maakt het dat je terug komt.

De naam Common Heroes.

Met de naam Common Heroes hebben we het over jou. Want in een wereld waarin we steeds ongezonder gaan leven, we meer stress hebben en we steeds vaker in onze telefoon duiken is het fucking heldhaftig om weer gewoon te gaan doen wat goed is voor je gezondheid, omdat jij het wil.
Kijk maar eens in films of stripboeken, wie krijgt uiteindelijk het meisje, wie redt de wereld? Altijd “the boy next door”, de gewone man. Peter Parker, die uiteindelijk Spiderman blijkt te zijn.

Jij bent de held in je eigen leven. Samen zijn wij Common Heroes*

*Superheldenpak niet verplicht.

Dit kan je van ons verwachten.

Geen bullshit


Geen valse beloftes, of foto’s van wasbordjes en bikinibabes. Maar echte mensen, met realistische doelen. Samen keihard werken voor maximaal resultaat.

Goudeerlijk

De waarheid is niet sexy. Mensen zoeken naar trucjes, die hebben we niet. Het eerlijke verhaal is: het werkt als je doet wat je moet doen. Op een manier die bij jou past.

Humoristisch

80% supergezond en sportief, 20% lui en hongerig. Strikt wanneer het moet, los zodra het kan.

Graag stellen wij ons team voor aan jou.

Common Heroes is er altijd wanneer je ons nodig hebt.

Cees de Geus
Sam de Geus
Thijs de Heer
Wessel Kooij
Joost Kruijer
Maxx Bruin
Jasmijn Jesse
Thijs Fleijsman
Willemijn de Wit
Mike Pirovano

Onze trainers zorgen ervoor dat jij het maximale uit je training/voeding gaat halen.

Alle trainers zijn schatten, meelevend, motiverend, sturend, adviserend (met oefeningen maar ook voeding! ) – ze ‘kennen’ je ook allemaal zonder dat je je daarbij onprettig voelt.

Blij ei ben ik!

Angela Tropper Facebook review

In drie simpele stappen naar gezond ondernemerschap.

Plan een intake

Jij bepaald wanneer je bij ons langs komt, vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je intake

Je bent klaar voor je intake bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Of blijf op de hoogte via social media