Common Heroes

Heldhaftige reviews

Mandy Rensen
Lees verder
Sam en Cees zijn een inspiratie, hun kookboek is geweldig! De koffie is heerlijk daar en de voedingstips onwijs handig, Humor is ook top!
Nanda Koopman
Lees verder
Heerlijke plek. Trainen is echt een feestje. De koffie erna ook. Er wordt altijd gedacht in oplossingen. Superfijn! De trainingen zijn uitdagend. De trainers: professioneel, serieus en met je begaan. Daarbij vind ik de bijkomende humor ook ontzettend belangrijk.
Cees de Waard
Lees verder
Een goed en gezond begin van de dag..... werken aan je conditie voordat je naar je werk gaat !
Angela Tropper
Lees verder
Bij Common Heroes is het altijd een beetje thuiskomen. Een Huiselijke loft waar je op je gemak een boekje kan lezen en een goede (!) kop koffie kan drinken. De trainingen zijn voor ieders niveau - de trainers luisteren goed wat jouw wensen zijn of je " probleem" of blessure is en werkt middels een doelgericht schema met jou samen (!) aan jouw doel. Ook voor voedingsadviezen kan je terecht bij Common Heroes. Voeding en sporten - ongeacht wat jouw doel is - horen bij elkaar. Ik train nu ruim 2 jaar bij CH en ik heb ontzettende groei laten zien zowel mentaal als fysiek. Mijn trainer is the best! En die leuke CH sweaters - WIL je gewoon hebben!
Wijnand Bruins
Lees verder
Sam, Cees en hun team zijn een nieuwe weg ingeslagen van het personal training tijdperk. Vlogs, blogs, liefde voor het vak en aandacht voor hun leden. Niets is hun te gek, de motivatie, discipline en kennis is een inspiratiebron voor vele.... Ga zo door.
Quinten Tromp
Lees verder
Super mooie loft!! Professionele begeleiding staat hier duidelijk op 1. Het gaat verder dan alleen trainen, de mensen worden constant bewust gemaakt op voeding, valkuilen, do’s and dont’s en alles wat herkenbaar is voor een sporter (zelfs de smoesjes) 😉 Petje af voor de dedication
Bert Buter
Lees verder
Wij zijn een 60+ stel en trainen 1x per week bij Cees. Vooral voor onze leeftijds groep is het van belang om in conditie te blijven. Dit wordt door de trainers van Common Heroes middels een regelmatig wisselend schema, heel goed begeleid. Elke week gaan wij met plezier naar de training om heerlijk afgemat te worden. Als beloning staat er altijd een lekkere espresso klaar. Al met al een aanrader voor iedereen die meer verlangt van een sport club.
Tessa Wedding
Lees verder
Heerlijke trainingen op maat met professionele begeleiding. Voor elk wat wils. Weten het beste in je naar boven te halen! En altijd heel gezellig 💪😊
Josje van de Kerkhof
Lees verder
Goede, leerzame content met gedegen basis. En nog leuk om te lezen ook. Fijne persoonlijke benadering, online en offline. Wat je ziet is ook echt hoe je het krijgt!
Susanne de Zwart
Lees verder
Zeer professionele en inspirerende trainers met een no-nonsens mentaliteit. Ze weten als geen ander hoe voeding, beweging en ontspanning bij elkaar hoort en zetten je aan tot actie! De Common Heroes zijn voor mij een bron aan inspiratie en zetten aan tot nadenken. Het kookbook van in de kast heb staat is 1 van de weinige kookboeken die ik ook daadwerkelijk, nog steeds, gebruik voor inspiratie voor gezonde maaltijden en een eetpatroon waarbij je geen honger hoeft te hebben. Op dit moment volg ik een thuisschema van de Common Heroes, dit houdt me in deze tijd fit en daarom wacht ik ook met smart op de nieuwe journal en het bijbehorende Common Heroes at Home programma. En de truien? Je ziet mij (en mijn dochter) er regelmatig op straat in lopen, ze zitten heerlijk en stiekem willen we toch allemaal een Common Hero zijn?
Andrea Wijnker
Lees verder
per week. In groep verband , waar ik zeer over te spreken ben! Altijd weer goede lessen en altijd enthousiast en inspirerend . Heb ook drie jaar lang personal training gehad en dat Is eigenlijk het aller beste wat je hebben kunt, het haalt het beste uit jezelf. Door de trainer die je enthousiast maakt om meer uit jezelf te halen dan je zelf eigenlijk wilt doen. Ook daarbij goede voeding adviezen en ook zelfs een kook boek waar je inspiratie uit kunt halen. Ben nu 72 jaar en was zeker niet zo fit geweest als ik nu ben als ik dit allemaal niet had gedaan. Heb zeker ook daar door altijd 5 dagen per week kunnen werken , volle dagen ,tot m,n 70jaar En nu nog twee dagen per week. Heb ook andere vrienden van mij kunnen enthousiasmeren Om bij De Geus te gaan trainen en die zijn er ook al jaren! Dit wilde ik in deze Corona tijd toch even gezegd hebben , we kunnen niet wachten om weer te beginnen met onze lessen en daarna weer lekker te kunnen koffie drinken met onze sport vriendinnen!!!
Willemijn de Wit
Lees verder
Bij Common Heroes voelt het altijd een beetje als “thuiskomen”. De huiselijke loft en de aardige trainers zorgen voor een prettige sfeer en dit merk je ook tijdens je trainingen. Tijdens elke training boek ik een positief resultaat, leer ik meer over krachttraining en krijg ik weer tips mee om nog beter te worden. Ik zou Common Heroes aan iedere sporter aanrader! Het maakt niet uit of je nu net begint met sporten of dat je al een pro bent, voor iedere sporter hebben zij een trainer die past bij het niveau en de kwaliteiten van de sporter.
Kelly Snijders
Lees verder
Common Heroes, doet de naam eer aan. Zij motiveren en activeren en laten je voelen als een echte held. Ik lees graag hun blog en krijg wekelijks de nieuwsbrief binnen waaruit ik altijd weer interessante weetjes haal. Ook komen wekelijks de heerlijke recepten voorbij, bij mij op tafel uit het fijne kookboek van Sam en Cees. Waarin handige weetjes, maar vooral heerlijke recepten zijn samengesteld. Ik volg hen ook op IG, eigenlijk de enige social media waar ik op actief ben en kijk graag op hun pagina!
Francien van Eersel
Lees verder
Ik ken echt niemand in de fitbranche die zo eerlijk, nuchter, recht voor zijn raap en liefdevol tegelijk is als Sam en Cees. Een goed idee? Klopt het? Bam, in no time is het gerealiseerd. Je wereld op zijn kop? Sam en Cees helpen je met het weer normaal én gezond krijgen. Niet doen wat iedereen doet, maar doen wat klopt. Interessante combi tussen 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' en altijd het beste uit jezelf en anderen willen halen. Common Heroes dus. <3
Bettina Gericke
Lees verder
Mijn man en ik zijn actieve deelnemers bij Common Heroes vanaf het eerste uur: de Loft opende 1 november 2019 en wij startten een week later. Het bevalt ons heel goed die persoonlijke begeleiding door “onze” trainer Tijs. Twee keer per week maakt hij ons helemaal af – en nu tijdens de Coronasluiting – zelfs thuis. Geweldige service! Hopelijk kunnen wij straks weer gewoon in de Loft doorgaan…
Bert Buter
Lees verder
Wij zijn een 60+ stel en trainen 1x per week bij Cees. Vooral voor onze leeftijds groep is het van belang om in conditie te blijven. Dit wordt door de trainers van Common Heroes middels een regelmatig wisselend schema, heel goed begeleid. Elke week gaan wij met plezier naar de training om heerlijk afgemat te worden. Als beloning staat er altijd een lekkere espresso klaar. Al met al een aanrader voor iedereen die meer verlangt van een sport club.
Joyce Duijn
Lees verder
Super gezellig en productief. Helemaal blij met de personal training bij de Common Heroes. Sam en Thijs hebben mij geholpen met het proberen behalen van mijn doel de Beddenrace 2019. Super hard getraind en Sam heeft mij geholpen met een voedingsschema om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen. Toen ik vlak voor de beddenrace een hamstring blessure opliep heeft Thijs mij heel hard geholpen om toch de 2.5 uur te kunnen volbrengen. Nu kook ik nog met veel plezier uit het kookboek van Sam. En maak ik nog steeds gebruik van het voedingsschema maar wel wat minder streng.
Margo Buter
Lees verder
Bij Common Heroes ben je aan het juiste adres om training op maat te krijgen,maar niet alleen trainen ook de blogs die Sam plaatst,recepten die gedeeld worden en altijd een luisterend oor. Cees en Sam hebben met hun loft een nieuwe uitdaging gegeven aan personal training. En dat geldt voor het hele team. Dan Sam haar kindje de kleding,helemaal top. Ga nog heel lang zo door Toppers.Tijdens corona crisis is er regelmatig contact met de personal trainer. Vanuit Common Heroes word je ook regelmatig geïnformeerd. Communicatie is heel goed. Kortom, Common Heroes is een prima bedrijf met goede en lieve mensen die met jou meedenken.
Anja Moerbeek
Lees verder
Ik heb weinig ervaring met personal training, maar via de communicatie kanalen kan ik zien dat ze goed bezig zijn, ondanks de beperkingen waar we nu mee behept zijn. Ook op gebied van voeding zijn ze veelzijdig. Ik heb in het verleden het boek Your 24/7 Fitguide besteld, waar heel handige en praktische tips in stonden over voeding en bewegen.
Inge Vring
Lees verder
Sam en Cees de Geus staan altijd voor je klaar. Helpen je, om je doelen te bereiken. Hebben een heerlijk kookboek geschreven. Nu in deze tijd van Corona, heb ik veel baat bij de online trainingen die ik nu vanuit huis kan doen. Maar ik kan toch niet wachten om met z'n allen weer onze geliefde en gezellige sportschool te gaan bezoeken.
Raymond Vis
Lees verder
Kwaliteit van de personal training is goed. Je wordt professioneel en vriendelijk begeleid. Er wordt naar de wensen van de klant geluisterd. Deze worden dan ook geïmplementeerd in het training schema. Tijdens corona crisis is er regelmatig contact met de personal trainer. Vanuit Common Heroes word je ook regelmatig geïnformeerd. Communicatie is heel goed. Kortom, Common Heroes is een prima bedrijf met goede en lieve mensen die met jou meedenken.
Albertine Meuwissen
Lees verder
Sam en Cees zijn de beste personal trainers die je maar kunt vinden. Doorzetters en altijd positief. Ze laten zien dat van het leven genieten, maar ook discipline hebben en sporten, zaken zijn die goed samen zijn. Ik ben een slechte klant en worstel er mee, maar aan hun zal het niet liggen!In quarantaine tijd zoekend naar oplossingen en creatief geweest met 1 op 1 videobellen voor een persoonlijke (maar wel zware) training!
Wijnand Bruins
Lees verder
Sam, Cees en hun team zijn een nieuwe weg ingeslagen van het personal training tijdperk. Vlogs, blogs, liefde voor het vak en aandacht voor hun leden. Niets is hun te gek, de motivatie, discipline en kennis is een inspiratiebron voor vele.... Ga zo door.
Sabine Ebbe
Lees verder
Common Heroes heeft veel kennis en liefde voor training, voeding en levensstijl. Ik kook nog steeds met plezier uit hun receptenboek en de no-nonsense stijl die overal in doorklinkt vind ik heel prettig!
Marjolein van Tienen
Lees verder
Fijne trainers die kijken naar je persoonlijke doelen en het functioneren van je lichaam. Steunen de doelen en geven je handvatten om de persoonlijke doelen te bereiken. In quarantaine tijd zoekend naar oplossingen en creatief geweest met 1 op 1 videobellen voor een persoonlijke (maar wel zware) training!
Banne Banne
Lees verder
Fijne, echt persoonlijke aandacht. Samen werken aan je doelen, maar ook aan je valkuilen en ruimte overhouden om te genieten van het leven. En natuurlijk heerlijke koffie 😉
Dix Hartenberg
Lees verder
Trainen in een rustige kleinschalige omgeving met veel aandacht voor de sporter geeft een geweldige stimulans om door te gaan. Tijdens de training maar ook om door te gaan met het gaan sporten. Bij Common Heroes is het een gastvrij verblijf en iedereen is even attent.
Akko Veenis
Lees verder
1 op 1 les , goede deskundige begeleiding. Luisteren goed naar je wensen. Ook erg mooie loft met lekkere koffie:)
R D
Lees verder
Wij zijn erg blij met de faciliteiten en kwaliteit die door Common Heroes geboden worden. De trainers zijn attent en kundig en het programma is prima op maat. Ik word behandeld voor kanker en gebruik de training ter ondersteuning van mijn herstel. Hier heb ik veel baat bij.
Remy de Jong
Lees verder
Personal training met toegevoegde waarde. De persoonlijk begeleiding houdt niet op bij de training. Ze zijn echt in jou geïnteresseerd en doen er alles aan om jou je doel te laten bereiken en daar te blijven. Door de begeleiding zijn je trainingen effectief en plezierig.
Toet de Vries
Lees verder
Bij Common Heroes kun je niet alleen terecht voor een training die je fysiek sterk maakt, er is ook altijd tijd voor een praatje en gezelligheid na de training. Ik zou het iedereen aanbevelen jong en oud, beginnend of getrainde sporter er valt altijd wel wat te leren.
Nancy Schoordijk
Nancy Schoordijk
Lees verder
Geweldige begeleiding!! De trainers weten waar ze het over hebben. Ze motiveren mij elke keer weer om mijn doelen te behalen. De afwisseling in de schema’s zijn top en daarnaast zijn de trainingen altijd super gezellig!
Martin Kunst
Lees verder
Erg fijne plek om te Personal trainen (PT). De eigenaren hebben er echt een mooie plek voor inspanning en ontspanning van gemaakt. Iedereen die PT overweegt zou ik zeker deze plek aanraden! - Goede trainers die weten wat ze doen. - Geen wachtrijen bij het fitnissen - Fijne sfeer - Schoon - Goede koffie, thee en cappuccino
Carla van der Pluijm
Lees verder
Professionele begeleiding in een kleinschalige, prettige omgeving. Ook in geval van revalidatie ben je hier aan het goede adres. Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat.
Maud van Velzen
Maud van Velzen
Lees verder
Ik had vroeger erg last van rugklachten en veel behandelingen geprobeerd (onder andere fysio, dry needling, etc.), maar niks werkte voor de langer termijn. Toen ik bij Common Heroes terecht kwam bleek het dat ik bepaalde spieren niet activeerde, waardoor ik dus compenseerde met andere spieren. Ik ben nu al meer dan een jaar aan het trainen bij Common Heroes. Naast dat het veel beter gaat met mijn rug, heb ik het ook nog is enorm naar m’n zin.
Cathy Goor-Mol
Cathy Goor-Mol
Lees verder
Ik train hier met veel plezier en resultaat. Een aanrader!

In drie simpele stappen naar gezond ondernemerschap.

Plan een intake

Jij bepaald wanneer je bij ons langs komt, vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je intake

Je bent klaar voor je intake bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.