Common Heroes

Zelf aan de slag

Twee programma's op zelfstandig thuis uit te voeren, op jouw tempo en wanneer jij wil

Kickstart programma

Wil jij zelf aan de gang met je gezondheid, maar met meer vrijheid en zonder personal training dan kan je ervoor kiezen om naar onze sportschool te gaan.

Wij hebben daar een 3 maanden traject ontwikkeld waar de verschillende elementen training, voeding, ontspanning en coaching wel in terug komen. Het verschil is dat je dit zelf doorloopt en je een persoonlijke coach hebt die ervoor zorgt dat je ze allemaal doorloopt.

5x5

Krijg weer grip op je gezondheid. Een korte training om 5% af te vallen in 5 weken.

Ben jij er klaar voor om weer grip te krijgen op je gezondheid door in 5 weken 5% af te vallen, dan is dit nu het juiste moment.

Velen van ons zijn de afgelopen jaren langzaam aan een beetje dikker en minder fit geworden.
De Corona crisis heeft dat niet alleen pijnlijk bloot gelegd, maar ook nog eens versneld. Ruim 30% van de wereldbevolking is de afgelopen 1.5 jaar nog meer aangekomen.

Dit programma bestaat uit 7 korte video’s inclusief werkboek en bijbehorende opdrachten. Je kunt ze op je eigen tempo volgen en uitvoeren. Na dit programma heb je meer kennis en inzicht om in 5 weken 5% af te vallen.

Heroes at Home

Je weet dat een paar keer trainen per week niet voldoende is om een gezond en gelukkig leven te leiden. Om het beste uit jezelf te halen is het belangrijk dat je voldoende traint, gezond eet en regelmatig ontspant.

Maar hoe hou je het overzicht, hoe zorg je dat al deze elementen dagelijks op orde zijn zodat je focus kunt houden op je doel?

Daar gaat het Heroes at Home journal je bij helpen. Je gaat dagelijks kort uitwerken welke stappen je morgen gaat zetten om gezonder, fitter en productiever te worden. Door de stappen richting je doel kleiner te maken, wordt het makkelijker om ze ook daadwerkelijk te nemen.

En zal je je doelen behalen.

Preview Heroes at Home