Mylogenics

Mylogenics is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering.

Wat zeggen anderen over Mylogenics bij Common Heroes?

5/5
''Met meerdere specialisaties op gebied van training, voeding, boksen en mylogenics is Common Heroes echt een aanrader. Wat je ook wilt bereiken op het gebied van training, Common Heroes heeft het.''
Nigel B.

Mylogenics zorgt ervoor dat jij (weer) pijnvrij gaat bewegen.

Mylogenics behandeling

Deze methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Met behulp van “mylogenics” spoor je binnen enkele minuten zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van de cliënt op. Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-. Lengte-, en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van de cliënt.

Daarnaast worden d.m.v. een mylogenics behandeling zwakke schakels direct versterkt d.m.v. een doelgericht trainingsschema en indien noodzakelijk voor het herstel advisering van voeding en suppletie.

Veel voorkomende klachten

Hoe ziet een Mylogenics behandeling er uit?

Wanneer je bepaalde klachten ondervindt, kan het helpen om met Mylogenics aan de slag te gaan. In eerste instantie is een kennismakingsconsult nodig om te kijken of de klacht opgelost kan worden met Mylogenics en kunnen onze behandelaren zien of jouw lichaam hier goed op reageert.

Vervolgens zal er een behandeling ingepland worden. Deze duren tussen de 15 en 30 minuten. De spier(en) worden doelgericht aangepakt en ‘losgemaakt’ en vervolgens is het de bedoeling dat je ‘functie’ gaat vragen van de spier. Dat wil zeggen dat je gerichte oefeningen gaat doen om de spier sterker te maken en uiteindelijk de klachten op te lossen.

Het aantal behandelingen die iemand nodig heeft kan verschillen. Vaak zijn 3 tot 6 behandelingen voldoenden. Echter zijn langdurige klachten en blessures vaak wat lastiger op te lossen en kan het voorkomen dat er meer behandelingen nodig zijn.

Mylogenics in combinatie met Personal Training

Bij Common Heroes sport je altijd onder begeleiding van een personal trainer. Om vaak het maximale uit een mylogenics behandeling te halen, is goed goed om ook aan training te doen.

Wij verzorgen drie soorten mylogenics technieken

Heb je last en denk je dat mylogenics voor jou de oplossing is? Wil je weten welke vorm van deze behandeling voor jou kan werken? Neem dan contact met ons op.

Mylogenics in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard en Bergen

Wij bevinden ons op een prachtige locatie in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard en Bergen. Wil je een keer kijken bij onze Personal Training Loft? Wij bevinden ons op Bijlestaal 66 in Broek op Langedijk.

5/5
''Wil je afvallen, slanker of sterker worden? Common Heroes is dé Personal Training Loft waar je moet zijn.''
Arjan Weijer
Arjan Weijer
Eigenaar Prospect Online

Welkom bij onze Personal Training Loft in Broek op Langedijk

Common Heroes is gevestigd in Broek op Langedijk, Bijlestaal 66. Ben jij net zo gek op koffie als wij? Voor of na de training kan je gratis gebruik maken van de lekkerste koffie van Langedijk. Liever eerst gewoon een bakkie doen? Neem dan contact met ons op.

Het common heroes effect

Wij maken gezond leven gewoon normaal en laten je thuisvoelen. 

Heldhaftig

Consistent zijn in een gezonde leefstijl is pas echt heldhaftig.

We hebben alles in huis

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Ja, ook lekkere koffie.

Transparant

Wij zijn eerlijk, transparant en creëren een huiselijke sfeer.

Sporten en gezond eten

Wij maken sporten en gezond eten onmisbaar in je leven.

In drie simpele stappen naar een gezonder en leuker leven.

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.