Mark Gerritsen

Mark Gerritsen

Personal Trainer

Mijn hele leven ben ik al met sporten bezig en ik heb veel verschillende sporten beoefend. Voetbal, tennis, boksen, MMA (mixed martial arts) en uiteindelijk bodybuidling. Dit laatste is mijn grote passie en ik beoefen deze vorm van fitness al meerdere jaren.

In deze sport gaat het om de details. Alles moet goed zijn. Voeding, training en rust moeten alle drie in balans zijn en klopt er iets niet, dan blijft je resultaat ook uit. Ik ben een perfectionist en wil altijd het beste voor mezelf en ook voor klanten. Naast training ben ik me er ook van bewust dat je kennis moet overdragen, want door te leren verrijk je jezelf en kun je je doelen makkelijker behalen.

Het plan was altijd om bij het Korps Mariniers te gaan en een carrière bij defensie te maken. Echter kwam ik er tijdens mijn opleiding achter dat dit iets was wat ik niet mijn leven lang wilde doen.

Na het afronden van de opleiding heb ik besloten om me verder te gaan verdiepen in mijn passie, sport. Ik ben verder gaan leren tot fitness instructeur en personal trainer. Ook blijf ik mij constant ontwikkelen op het gebied van training, voeding, rust en herstel.

Houding en techniek zijn twee belangrijke punten waar ik me tijdens de training altijd op focus. Zonder goede basis, kan je geen optimaal resultaat behalen. Ik leg altijd eerst een goede fundering, voordat we echt aan de slag gaan waardoor de resultaten blijvend zijn.

Ik zeg altijd, hoe je iets doet, is belangrijker dan wat je doet. en dat komt neer op dat als je het geen wat je doet met absolute kwaliteit doet. dan kan resultaat niet uitblijven. Onder andere heeft dit te maken met slim werken of gewoon hard werken. Waarin hard werken zeker belangrijk is. Maar ”alleen” als hier eerst slim werk aan vooraf is gegaan.

Zo heb ik dit zelf moeten onder vinden waar ik na ongeveer 9 jaar krachttraining er achter kwam dat ik niet in de juiste manier ontwikkelde, op plateaus terecht kwam of blessures kreeg. Na het zien van een bepaalde podcast had ik een soort wake up call waarna ik mijn training stijl rigoureus heb veranderd met als resultaat dat ik als trainer en atleet meer resultaat behaalde dan ooit te voren.

Ik werk ook nauw samen met een fysiotherapeut waar nodig, deze samenwerking zorgt voor een optimale ondersteuning aan de klant in het geval van een blessure.

Wil jij optimaal resultaat behalen, heb je interesse in spiergroei, het veranderen van je lichaamssamenstelling, een blessure of wil je gewoon aan je houding werken. Dan ben ik er voor jou!

Kom in contact met Mark

Wil je meer over mij te weten komen? Kom in contact door een e-mail te sturen. Direct starten met een proeftraining? Klik dan hier

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.