12 Weekse Revalidatieprogramma

In 12 weken revalideren onder toezicht voor Personal Trainers met veel praktijkervaring.

Start vandaag en profiteer van de scherpe prijs van maar €825,-. De eerste proeftraining is gratis.

Personal Training in Langedijk

Gratis Proeftraining

12 Weekse Revalidatieprogramma

Wil jij zo snel mogelijk weer ‘de oude’ zijn? Ben je de afgelopen tijd onder behandeling geweest en heb je weer zin om maximaal te kunnen functioneren?

Bij Common Heroes helpen wij mensen fysiek weer volledig te herstellen, waardoor jij in 12 weken al onwijs veel resultaat merkt.

In ons 12 weekse programma begeleiden wij jou 1 op 1 naar ‘de oude ik’ en zorgen dat je zelfverzekerder en sterker wordt.

Wil jij herstellen van je blessure, revalideren omdat je ziek bent geweest of ervoor zorgen dat je sterk je operatie in gaat?

Start dan nog vandaag met een gratis proeftraining en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

5/5

”Professionele begeleiding in een kleinschalige, prettige omgeving. Ook in geval van revalidatie ben je hier aan het goede adres.”

Carla vd Pluijm

Wat doen wij anders dan de rest?

Wij nodigen jou uit om dit te ervaren.

Waarom Common Heroes?

Wij bieden 1-op-1 Personal Training met meer dan zeven Personal Trainer: er is altijd een trainer die gespecialiseerd is in jouw doelstelling.

Professioneel revalideren

Wij hebben vele anderen geholpen tijdens het proces van revalideren. Hierdoor worden zij zelfverzekerder in hun dagelijks leven.

Trainen op maat

Na een uitgebreide intake wordt er een plan op maat gemaakt: bij ons train je nooit boven je eigen kunnen, maar altijd op niveau, onder begeleiding.

Voorbereiden op operatie

Naast dat wij aan revalidatie doen, zorgen wij er ook voor dat jij voorbereidt je operatie in gaat, waardoor je revalidatie voorspoediger verloopt.

Zelfverzekerder en sterker

Wij zorgen ervoor dat je sterk en zelfverzekerder uit je operatie komt. Revalideren is bij ons leuk en behalen van resultaat is onze passie.

Stap-voor-stap

Wij weten maar al te goed hoe spannend het kan zijn om te starten, laat staan wat er met je lichaam gebeurd. Alles gebeurd stapsgewijs. 

Energieker aan je dag beginnen?

Download dan ons gratis thuisschema

Thuisschema