12 Weekse Billenprogramma

Je wilt meer resultaat, rondere of sterkere billen, maar wat je nu doet lukt niet.

Start vandaag en profiteer van de scherpe prijs van maar €825,-. De eerste proeftraining is gratis.

Hoe krijg je ronde billen?

Gratis Proeftraining

12 Weekse Billenprogramma

Heb jij altijd al een strakke booty willen hebben, maar heb je totaal geen idee waar je moet beginnen?

Dan ben je bij Common Heroes op het juiste adres. In onze 12 weekse programma nemen wij jou bij de hand en train jij je buik, billen en benen samen met een van onze Personal Trainers.

In ons 12 weekse programma begeleiden wij jou 1 op 1, zodat jij maximaal resultaat gaat boeken. Fit voor de volgende zomer en altijd een strak lijf.

Start vandaag nog met een gratis proeftraining en ontdek de kracht van Personal Training.

5/5

”Toen ik bij Common Heroes terecht kwam bleek het dat ik bepaalde spieren niet activeerde, waardoor ik dus compenseerde met andere spieren. Ik ben nu al meer dan een jaar aan het trainen bij Common Heroes. Naast dat ik bijvoorbeeld veel beter mijn bilspieren kan aanspannen tijdens een oefening, heb ik het ook nog is enorm naar m’n zin.”

Maud van Velzen Review

Maud van Velzen

Wat doen wij anders dan de rest?

Wij nodigen jou uit om dit te ervaren.

Waarom Common Heroes?

Wij bieden 1-op-1 Personal Training met meer dan zeven Personal Trainer: er is altijd een trainer die gespecialiseerd is in jouw doelstelling.

Wij weten wat werkt

Door jarenlang verschillende opleiden te volgen en jaren ervaring, weten wij precies wat wel en niet werkt om jouw droomlichaam te realiseren.

Planmatig doelen behalen

Aan het begin van het traject wordt er een doelstelling gezet. Door een realistisch doel te stellen met je trainer zorg je voor maximaal resultaat.

Meten = Weten

Door te trainen met een Personal Trainer word je progressie continu bij gehouden. De kans dat je terugvalt is minder groot.

Kan ik ook billen trainen?

Ja! Dat kan je. Veel mensen doen de verkeerde oefeningen om op de juiste manier hun billen te trainen. Dit doe je bij ons niet verkeerd.

Kan zelf ook blijven trainen?

Graag! Naast het schema wat je met je Personal Trainer doet train je ook zelf. Je plan is op maat gemaakt voor maximaal resultaat.

Energieker aan je dag beginnen?

Download dan ons gratis thuisschema

Thuisschema