12 Weekse Afslankprogramma

Je wilt meer resultaat met training, maar wat je nu doet werkt niet of levert weinig resultaat op.

Start vandaag en profiteer van de scherpe prijs van maar €825,-. De eerste proeftraining is gratis.

Gratis Proeftraining

12 Weekse Afslankprogramma

Afvallen kan makkelijk zijn, wanneer je de juiste informatie/begeleiding tot je beschikking hebt. Door te grote doelen te stellen lijken jouw doelen soms onhaalbaar.

Wanneer je met Common Heroes de strijd aangaat kijken we naar jou als individu: waar kunnen we het beste als aller eerst mee starten en hoe gaan we dit doen?

In ons 12 weekse programma begeleiden wij jou 1 op 1 naar de fitste versie van jezelf. Afslanken is nog nooit zo effectief en leuk geweest.

Start vandaag nog met een gratis proeftraining en ontdek 

5/5

”Geweldige begeleiding!! De trainers weten waar ze het over hebben. Ze motiveren mij elke keer weer om mijn doelen te behalen. De afwisseling in de schema’s zijn top en daarnaast zijn de trainingen altijd super gezellig!”

Nancy Schoordijk Review

Nancy Schoordijk

Wat doen wij anders dan de rest?

Wij nodigen jou uit om dit te ervaren.

Waarom Common Heroes?

Wij bieden 1-op-1 Personal Training met meer dan zeven Personal Trainer: er is altijd een trainer die gespecialiseerd is in jouw doelstelling.

Gezond afvallen

Wij maken geen gebruik van ‘quick fix’ trucs. Door middel van tips tijdens je training kom je steeds dichterbij je doel.

Planmatig doelen behalen

Aan het begin van het traject wordt er een doelstelling gezet. Door een realistisch doel te stellen met je trainer zorg je voor maximaal resultaat.

Meten = Weten

Door te trainen met een Personal Trainer word je progressie continu bij gehouden. De kans dat je terugvalt is minder groot.

Nooit meer snacken?

In tegenstelling tot anderen zijn wij juist voor het vieren van successen! Door een gebalanceerde leefstijl kan je nog steeds genieten van je snacks. 

Stap-voor-stap

Wij weten maar al te goed hoe spannend het kan zijn om te starten, laat staan wat er met je lichaam gebeurd. Alles gebeurd stapsgewijs. 

Energieker aan je dag beginnen?

Download dan ons gratis thuisschema

Thuisschema