Wessel Kooij

Wessel Kooij

Personal Trainer

Sport is van jongs af aan mijn passie geweest. Ik ben begonnen met veldvoetballen, om daar later ook zaalvoetbal nog aan toe te voegen.

Tegenwoordig doe ik veel aan fitness. Mijn interesse hiervoor is begonnen op mijn 16ste, toen ik na een meniscus blessure geadviseerd werd om aan krachttraining te gaan doen.
Ik werd lid van een sportschool en merkte al snel dat fitness echt multidimensionaal is. Je voelt je fitter, je wordt sterker, het kan helpen blessures te herstellen en vooral ook te voorkomen. Ik merkte dat ik steeds meer wilde leren en weten over deze manier van sport en ben ik mij gaan oriënteren op de verschillende sport opleidingen die er zijn.

Ik kwam uit bij sport en bewegen en twee jaar geleden heb ik ook mijn certificaat voor Fitness Group Instructor behaald. Daarnaast geef ik Spinning en Bodypump. Dit doe ik met veel plezier. Het motiveren van mensen geeft mij veel energie.

Ik ben bij De Geus begonnen met een stage voor mijn Fitvak A diploma. Aan het einde van het schooljaar heb ik mijn Fitvak A diploma behaald, het vervolg was dat ik heb gekozen voor de uitstroom Personal Training.

Het mooiste aan personal training vind ik dat je echt de diepte in kan gaan met elkaar. Je leert elkaar kennen en weet waar iemands sterke en zwakke punten liggen op gebied van training. Omdat ik zelf een blessure heb gehad weet ik hoe belangrijk het is om rustig op te bouwen en vooral ook hoe je ervoor kan zorgen dat je blessures voorkomt.

Met mijn enthousiasme en openheid breng ik een hoge “fun-factor” aan in de training en ga je altijd voldaan naar huis.

Kom in contact met Wessel

Wil je meer over mij te weten komen? Kom in contact door een e-mail te sturen. Direct starten met een proeftraining? Klik dan hier

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.