Thijs de Heer

Thijs de Heer

Personal Trainer

Al mijn hele leven ben ik bezig met sport en bewegen. Sinds mijn 6e doe ik aan voetbal en later heb ik daar zaalvoetbal aan toegevoegd.

Ik trainde 2-3 keer per week en had in het weekend wedstrijden. Het gevaar bij voetbal, is blessures. Iets waar ik in het verleden veel last van heb gehad. Ik kreeg regelmatig blessures en was altijd geïnteresseerd in hoe je het kon oplossen en vooral, hoe je zo kan trainen dat je het in de toekomst ook kan voorkomen. In de fitness zaal is mijn interesse voor het menselijk lichaam en later personal training begonnen. Ik wilde begrijpen wat ik aan het doen was en hoe ik het beste uit mijzelf kon halen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om de opleiding HBO Sport en Bewegen te gaan doen.

Via deze opleiding ben ik bij De Geus terecht gekomen. Na een stage in de fitness en enkele jaren ervaring opgedaan te hebben op het gebied van coaching en lesgeven heb ik de stap naar personal training gemaakt.

Ik heb de LAPT opleiding gevolgd en leer nog elke dag. Wij zijn er bij Common Heroes namelijk van overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent en wij gaan minimaal een keer per half jaar op bijscholing. Ook heb ik dit jaar Mylogenics mogen toevoegen aan mijn opleiding.

Tijdens mijn werk als Personal Trainer merk ik dat ik het heerlijk vind om resultaatgericht met mensen te trainen. Het helpen van mensen bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen en de positieve reacties die daarbij horen geven mij veel voldoening.

Sinds 1 juni 2015 ben ik als Personal Trainer begonnen bij Common Heroes. Samen met Cees en Joey werk ik hier middels een goed doordacht protocol waarbij we de sterke punten uit verschillende opleidingen en cursussen hebben samengevoegd. Via deze structuur merk ik dat ik nog sneller en beter resultaat haal dan voorheen. Daarnaast biedt Common Heroes de mogelijkheid om mij te blijven ontwikkelen op het gebied van training en voeding. Dit sluit aan bij mijn motivatie om een van de beste te worden in het vak en de mensen NOG beter te kunnen helpen!

Kom in contact met Thijs

Wil je meer over mij te weten komen? Kom in contact door een e-mail te sturen. Direct starten met een proeftraining? Klik dan hier

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.