Sam de Geus

Sam de Geus

Eigenaar en Diëtist in Langedijk

Ik was 15 toen ik voor het eerst een abonnement afsloot bij een kleinschalige sportschool in Hilversum en ik was meteen bevangen door de sport. Ik vond het zelfs zo leuk, dat ik een opleiding tot Fitnesstrainer heb gedaan en niet veel later ging ik bij een sportschool werken waar ik langzaam aan steeds meer lessen ging geven zoals BodyPump, CX-works, Sh’Bam en andere lessen.

Ook heb ik altijd interesse gehad in voeding en ik besloot de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam te gaan doen. Een zware studie die je niet moet onderschatten of vergelijken met de opleiding tot voeding of gewichtconsulent. Je gaat echt op moleculair niveau in op de stof en ik kan echt zeggen dat ik alles weet op gebied van voeding, afvallen en gezondheid.

Omdat mijn interesse bij de sport lag heb ik een minor Sportvoeding gedaan en kon het daarom tijdens mijn werk op de sportschool goed toepassen en in de praktijk tot uitvoering brengen.

Op de sportschool kreeg ik ook steeds meer management taken en merkte dat ik het uitvoeren van plannen en ideeën ontzettend leuk vond en nog steeds vind. Dus toen Cees mij betrok bij Common Heroes hoefde ik geen moment na te denken.

Wij hebben de disciplines goed verdeeld. Cees is ontzettend ervaren op het gebied van Training en Coaching en ik werk al 10 jaar met mijn kennis over voeding. Het was voor mij dan ook een logische stap om deze kennis uit te werken tot een prachtig boek wat onze klanten kunnen gebruiken om hun voeding op de rit te krijgen.

Dit boek bestaat uit handvatten en tools om zelf aan de slag te kunnen en een volledig uitgeschreven voedingsprogramma van 8 weken, geschikt voor elk doel of het nou afvallen, aankomen of fit worden is. Klanten zijn enthousiast en we hebben besloten het boek nu ook beschikbaar te maken voor niet-leden. Wij willen niemand het gemak naar een gezonde leefstijl onthouden en iedereen is welkom, op welke manier dan ook.

”Abs are made in the kitchen” en niets is minder waar. Voeding en training zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik ben er ook van overtuigd dat dat het Common Heroes concept juist zo uniek maakt. Niemand kan overal even goed in zijn, ook wij niet, maar wij leveren allebei 100% kennis en inzet op ons eigen vakgebied en daar kunnen onze klanten alleen maar van profiteren. Een consult bij een diëtist kost gemiddeld tussen de 39 en de 50 euro, bij ons is het gratis. Het halen van de doelen staat bovenaan en dat zie je aan de resultaten.

Kom in contact met Sam

Wil je meer over mij te weten komen? Kom in contact door een e-mail te sturen. Spreek ik je snel?

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.