Maxx Bruin

Maxx Bruin

Marketing en Sales

Maxx Bruin is van jongs af aan al sportief. Vijftien jaar geleden begon ik met judoën bij Randers Budosporten en bij LSVV met voetballen. Sinds 2014 ben ik ook gedreven aan het fitnessen bij De Geus.

Omdat ik sport en goede voeding belangrijk vind, ben ik na het behalen van mijn vmbo tl-diploma de mbo-opleiding Sport en Bewegen gaan volgen. Gedurende mijn opleiding heb ik verschillende diploma’s en certificaten behaald: Fitvak A, Voedingsconsulent, Leider Sportieve Recreatie, Bewegen Aangepaste Sporten, Zweminstructeur ABC, Zwemmend Reddend voor Zwembaden en EHBO.

Bij Randers Budosporten ben ik coach van het jeugdteam en geef fitness en judo-les. Lesgeven vind ik heel leuk, maar ik wil mezelf verder ontwikkelen, daarom ben ik na het behalen van mijn mbo-diploma via de zij- in stroom (2e jaar) de opleiding Sport, Management en Ondernemen gaan volgen op de Hogeschool van Amsterdam. Het management, de organisatie, marketing, financiële zaken en het ondernemen rondom sport boeit mij ontzettend. Ondertussen ben ik afgestudeerd en ben ik Sportkundige.

Naast al mijn ervaringen heb ik nog vele andere doelen die ik wil bereiken. Ik ben leergierig en wil het maximale uit mezelf halen.

Om mijzelf verder te ontwikkelen, heb ik Common Heroes benaderd om bij hen stage te mogen lopen. Door met innovatieve ideeën te komen wil ik mijn steentje bijdragen aan de organisatie en de members. Sinds augustus 2019 kan ik met trots zeggen dat ik onderdeel ben van Common Heroes in de functie als marketeer.

Kom in contact met Maxx

Wil je meer over mij te weten komen? Bekijk dan mijn LinkedIn of kom in contact door een e-mail te sturen. Spreek ik je snel?

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.