Josien van Putten

Josien van Putten

Personal Trainster

Zie je iemand in de loft al dansend voorbij komen? Grote kans dat ik dat ben. Krachttraining en dansen zijn twee van mijn grote liefdes. Allebei draait het -uiteindelijk- om hetzelfde: controle hebben over je lichaam; mooie, kloppende bewegingen maken en daar blij van worden.

Mijn continue streven is om kracht en zacht te combineren. Om hard te trainen en te ontspannen, om gezond te eten zonder dogmatisch te worden. Om mijn stoere, rauwe kant te laten versmelten met mijn vrouwelijke, sensuele kant. Zo leef ik op elk gebied: hard werken, veel investeren in tijd en liefde en tegelijkertijd intens genieten van de vrijheid en het proces gaandeweg.

Zo leef ik, zo train ik en zo coach ik jou. Het wordt hard werken, zonder dat ik daarbij de kwetsbaarheid van jou als mens uit het oog verlies. Zowel je harde als je zachte kant komen uitgebreid aan bod. Vanuit een holistische benadering gaan we samen de trainingen aan: fysiek, mentaal en down-to-earth-spiritueel.

Waar kom ik vandaan?
Als kind heb ik veel aan sport gedaan: reddingsbrigade, schaatsen, dansen en softbal. Na mijn studie HBO reclame, marketing en communicatie heb ik projecten gedraaid gericht op jongerencommunicatie en ben ik tekstschrijver geweest.

Naast dat ik werk, ben ik moeder. Ik kreeg op mijn 21e mijn eerste kind Mika. Dat was geen makkelijke zwangerschap waarin ik letterlijk tot stilstand werd gebracht door mijn lichaam en mijn hoofd. Bij mijn tweede kind Luuk ontdekte ik dat ik op een andere manier de zwangerschap en bevalling kon doorlopen en ervaren. Hypnobirthing gaf mij het eerste zetje om me weer te verbinden met mezelf. En wat ik tegenkwam was de wetenschap dat ik mezelf in de steek had gelaten , wat mijn lichaam op niet al te subtiele wijze aan me terug gaf. Er moest iets veranderen en wilde dat op een gezonde, zachte manier gaan doen. En die gezonde, zachte manier bleek in het krachthonk te zijn. Waar ik vroeger dacht: dat is alleen maar voor sterke mannen, weet ik inmiddels dat het een onmisbaar onderdeel is van goed voor jezelf zorgen. Je lichaam uitdagen en daar de vruchten van mogen plukken. Doordat je voelt dat je sterk bent, krachtig bent en met enorm veel liefde naar jezelf kunt kijken.

Wat begon als een hobby is een klein beetje uit de hand gelopen: september 2019 behaalde ik mijn diploma als NASM personal trainer en volg ik begin 2020 een opleiding tot pre- en postnataal fit en hersteltrainer.

Kom in contact met Josien

Wil je meer over mij te weten komen? Neem dan met mij op door een e-mail te sturen. Spreek ik je snel?

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.