Joost Kruijer

Joost Kruijer

Personal Trainer

Vanaf jongs af aan is sport altijd al mijn passie geweest. Ik wist daarom al vroeg dat ik hier mijn werk van wilde maken. Ik ben de vierjarige hbo-opleiding Sportkunde gaan volgen. Daarna ben ik mijn verder gaan verdiepen door de cursus NASM-personal training en mylogenics blessurebehandeling af te ronden. Hierdoor heb ik veel geleerd over het lichaam, sport, voeding en gedragsverandering. Maar waar ik vooral veel van geleerd heb is praktijkervaring. Sinds 2016 ben ik al werkzaam in het vak.

Ik heb een rustig en empathisch karakter. Waardoor klanten zich bij mij snel op hun gemak voelen. Mijn specialiteiten zijn voornamelijk figuurverbetering en blessurepreventie. Leuk om te weten: ik ben regelmatig op de Alkmaarse kaasmarkt te vinden met mijn eigen verkoopkraam. Mijn vrijetijdsbestedingen zijn fitnessen, reizen, koken, lezen en voetbal- en bokswedstrijden kijken. Ik besteed mijn vrije tijd graag samen met mijn vriendin, vrienden en familie.

Ga je voor een vriendelijk trainer die zich 100 procent inzet om persoonlijke doelstellingen te behalen? Laat het mij weten!

Kom in contact met Joost

Wil je meer over mij te weten komen? Kom in contact door een e-mail te sturen. Direct starten met een proeftraining? Klik dan hier

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.