Joey Wiese

Joey Wiese

Personal Trainer en Kickbokstrainer

Ik ben een van de jongste van het team, maar heb aan sportervaring geen gebrek. Ik heb van kinds af aan al een fascinatie gehad voor sport en er zijn er in die tijd veel de revue gepasseerd zoals judo, turnen, tennis, golf, zwemmen, kickboksen, fitness en zoals de meeste jongens op die leeftijd voetbal. Vooral die laatste twee zijn de afgelopen jaren in mijn hart gaan zitten.

Dat ik echt in de sport wilde gaan werken kwam iets later. Op mijn 16e speelde ik voetbal bij FC Utrecht en ik merkte dat ik mijn prestaties naar een hoger niveau kon tillen door te werken aan mijn fysiek met behulp van krachttraining en voeding. Helaas werd daar vanuit de club weinig aan gedaan en ik ging zelf op onderzoek uit.

Mijn interesse om dieper in te gaan op de materie is toen gewekt en heeft me niet meer losgelaten. Ik ben de opleidingen Sport en Bewegen en Fitvak gaan doen en begon met werken bij De Geus als fitness instructeur en docent groepslessen. Ik zag de jongens van Common Heroes trainingen geven en was direct enthousiast toen Cees mij benaderde om het team te komen versterken. Ik ben de opleiding Los Angeles Personal Trainer gaan volgen en in opleiding gegaan bij Cees.

Binnen Common Heroes doorlopen we allemaal een opleidingstraject waardoor we elke keer weer bij leren. Ik vind dit super, want ik ben een jongen die houdt van een uitdaging.

Die uitdaging ga ik ook graag aan met mijn klanten en ik kijk altijd hoe we het beste uit uit een training kunnen halen, op welk niveau dan ook.

Na FC Utrecht heb ik bij Telstar gevoetbald en nu zit ik bij AFC’34 waarmee we in de eerste klasse spelen.

Naast voetbal en fitness heb ik de afgelopen jaren een passie ontwikkeld voor golfen en ik vind het mooi om te zien wat een goede krachttraining en sterke core kan doen met je swing, dus ben jij toe aan verbetering, ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom in contact met Joey

Wil je meer over mij te weten komen? Kom in contact door een e-mail te sturen. Direct starten met een proeftraining? Klik dan hier

Klaar voor een proeftraining?

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek doen we een behoeftebepaling en leren we elkaar beter kennen.

Klaar voor je proeftraining

Je bent klaar voor je proeftraining bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie, voor of na jouw training.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis proeftraining.