Één op één personal training

Na twee jaar van crisis en chaos weer tijd voor jezelf. Alleen bezig zijn met jouw gezondheid. Zodat jij fit en pijnvrij door het leven gaat.

Maximaal resultaat

Geef jouw gezondheid die kickstart die het verdient. Je hebt als ondernemer geen behoefte om veel tijd te besteden aan trainen zonder plan. Je wilt de beste begeleiding, met een vlijmscherpe strategie voor snel resultaat.

De transformatie

Stap uit de waan van de dag in onze mooie en luxe loft. Kom in contact met mede ondernemers, of zonder jezelf juist even af met de krant en een welverdiende kop espresso in onze lounge na een fanatieke training. 

Maatwerk

Jouw bedrijf anders dan die van je buurman. Het zelfde geldt voor je gezondheid. Daarom kan de lengte en intensiteit van je traject variëren. De essentie blijft echter altijd het zelfde: Je bevrijden van nek, rug, schouderklachten en je uit je luie stoel en in actiemodus krijgen.

Klachten

De tijd gaat snel, te snel. We proberen het allemaal bij te houden, met als gevolg dat nek- rug- en schouderklachten inmiddels bijna normaal zijn geworden.
Tijdens de trainingen is ons belangrijkste focuspunt om deze klachten bij wortel aan te pakken en op te lossen

Één op één programma

Maximaal resultaat

Geef jouw gezondheid die kickstart die het verdient. Je hebt als ondernemer geen tijd om te trainen zonder duidelijk plan. Je wil rechtstreeks op je doel af gaan. Onder begeleiding van de meest ervaren trainers die je kan hebben. 

Dat kan. Tijdens onze korte transformatie trajecten ga je 4 tot 6 maanden intensief aan de slag om je voor altijd te verlossen van die vervelende nekklachten. 2 intensieve trainingen per week met je personal trainer en indien nodig, thuis aan de slag met je journal.

Als de verandering eenmaal is ingezet en je wilt gaan afbouwen kun je ervoor kiezen om de 1 op 1 trainingen in te ruilen voor onze groepstrainingen. Je traint dan in een kleine groep ondernemers. 

Een fit lijf, voor een gezond bedrijf.

Weer energiek en pijnvrij leven

Stap uit het hamsterwiel van altijd te druk zijn, te weinig kunnen genieten en je niet fit voelen. Zet nu de eerste stap

Spiermassa behouden

Maatwerk

Al onze transformatie programma zijn maatwerk en worden samengesteld op basis van je klachten. Echter zijn de bouwstenen altijd het zelfde.

Wel is het mogelijk voor klanten met een extreem doel of uitzonderlijke situatie andere bouwstenen toe te voegen als aanvulling op onze transformatie programma.

Een voorbeeld van de uitbreidingen die wij regelmatig doen:

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?