Herstel na operatie

Volg een herstel traject bij de Personal Training Loft van Langedijk

Wij halen het maximale uit jouw herstel door middel van Personal Training.

Herstellen na je operatie met Personal Training

Herstellen na een operatie kan zwaar zijn. Helemaal wanneer je niet weet waar je moet beginnen. Is het met je voeding, training of misschien wel beiden? Bij Common Heroes begeleiden wij jou tijdens je herstel. Dit doen wij door gebruik te maken van Personal Training. 1-op-1 training met een Personal Trainer die bij jou past. 

De voordelen van herstellen bij Common Heroes

  • Meer energie door de dag heen
  • 100% aandacht voor jou en je doelstelling
  • Je staat er niet alleen voor: je hebt altijd een stok achter de deur.
  • Je voelt je krachtiger
  • Krijg meer zelfvertrouwen door op maat gemaakte trainingen
  • Je bevindt je in een prettige omgeving waar je altijd welkom bent
  • Spierkracht en uithoudingsvermogen nemen toe

Hoe werkt dat dan?

Ben jij klaar om de stap te maken naar een voorspoedig en succesvol herstel? Dan ben je welkom bij Common Heroes. Het proces begint met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake kijken we waar je nu staat en wat jouw doelstelling is. Op basis van deze intake wordt er een proeftraining ingepland. Passen de manier van trainen en de trainer bij jou? Dan kan je starten met Personal Training. Ons team heeft jaren ervaring met mensen die in de revaliderend zijn. Bij ons ben je dus op het juiste adres.

Herstellen van je operatie in Langedijk en omstreken

Common Heroes is gevestigd in Broek op Langedijk, in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard en Bergen. Onze Personal Training Loft biedt alle faciliteiten om te herstellen, maar ook om gezellig te trainen. In een huiselijke zetting, met goede koffie. 

Bekijk wat wij onder andere aanbieden op het gebied van herstel

Ben jij pas geleden geopereerd aan je sleutelbeen en/of rondom je schouder? Dan kunne wij jou helpen om te herstellen van deze operatie, door op de juiste manier te trainen. Onze Personal Trainers weten precies hoe zij de juiste spieren moeten activeren om het herstel te bevorderen.

Weet je niet hoe je moet trainen, nadat je geopereerd bent aan een hernia en/of rugklachten ervaart? Door op de juiste manier om bepaalde spieren heen te trainen, kan je ervoor zorgen dat je sterker wordt en zo dus sneller van je rugoperatie herstelt.

Wij willen graag dat je ook zelf aan de slag gaat met training en je voeding. Daarom hebben wij de Common Heroes App. In deze app, die in de App Store en Google Play Store te vinden is, kan jij gemakkelijk zelf aan de slag met je fitness- en voedingsdoelen. Verder staan al je meetgegevens genoteerd in deze App. Kortom: je hebt alles bij de hand om een gezond en fit leven te realiseren.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil jij kijken of trainen bij Common Heroes bij jou past? Vul dan de intake in via de onderstaande knop en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Welkom bij onze Personal Training Loft in Broek op Langedijk

Common Heroes is gevestigd in Broek op Langedijk, Bijlestaal 66. Ben jij net zo gek op koffie als wij? Voor of na de training kan je gratis gebruik maken van de lekkerste koffie van Langedijk. Liever eerst gewoon een bakkie doen? Neem dan contact met ons op.

Het common heroes effect

Wij maken gezond leven gewoon normaal en laten je thuisvoelen. 

Heldhaftig

Consistent zijn in een gezonde leefstijl is pas echt heldhaftig.

We hebben alles in huis

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Ja, ook lekkere koffie.

Transparant

Wij zijn eerlijk, transparant en creëren een huiselijke sfeer.

Sporten en gezond eten

Wij maken sporten en gezond eten onmisbaar in je leven.

Vul het onderstaande formulier in

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in, zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen.

Wij nemen contact op

We plannen een intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek kijken we waarbij wij jou kunnen helpen en wat je doel is.

Klaar voor je intake

Je bent klaar voor je intake bij de Loft van Common Heroes in Broek op Langedijk. Uiteraard met goede koffie tijdens de intake.

Vul hieronder je gegevens in voor een gratis intakegesprek.